Informatie Flow Sieraden

Het idee voor de Flow Sieraden is ontstaan vanuit de combinatie van liefde voor aromatherapie én edelstenen

De Flow sieraden bevatten lavastenen en zijn in veel gevallen aangevuld met edelstenen en zilveren/vergulde kralen. De edelstenen geven het sieraad een mooi en persoonlijk karakter. Deze maken het sieraad een echte eye-catcher.
Daarnaast heeft elke edelsteen zijn eigen kracht en werking en kan het dragen van een Flow Sieraad een mooie ondersteuning bieden op veel verschillende vlakken. 

Hoe je de meest passende edelsteen kiest, kun je lezen op de pagina voor edelstenen.

Doordat deze sieraden gecombineerd worden met lava-kralen kun je er een olie op druppelen, waardoor je de gehele dag je favoriete geur bij je kunt dragen. Naast de fijne geur, kan de olie ook een mooie ondersteuning bieden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

Hoe de oliën werken, kun je lezen op de pagina over etherische oliën.


Persoonlijk op maat gemaakt In combinatie met je favoriete edelstenen Aangevuld met '925 sterling zilver' of vergulde kralen Een uniek sieraad samenstellen? Dat kan! 

In deze webshop worden veel verschillende Flow Sieraden aangeboden. Ook is het mogelijk je eigen unieke Flow Sieraad samen te stellen. Dit kun je doen door te kiezen voor het artikel 'Flow Sieraad op Maat' op één van de artikelpagina's. 

Heb je vragen of wil je advies voor een passend sieraad, stuur ons dan een berichtje. Wij helpen je graag verder. 

Toelichting polsmaat 

Voor een fijn draagcomfort van de armband is het belangrijk te weten welke polsmaat je hebt. Het is niet fijn als de armband te strak zit, maar te los is ook niet fijn. Zeker gezien de Flow armbanden gemaakt worden met elastiek. 

Maar hoe meet je nu je pols gemakkelijk en betrouwbaar op? Dit kun je doen met een meetlint of een touwtje. Wikkel het meetlint (of het touwtje) rond je pols, net onder je knobbeltje. Doe dit niet te los, maar ook zeker niet te strak. Lees vervolgens het aantal cm’s af. 

Je kunt ook een goed passende armband opmeten. Leg er een liniaal langs en meet het aantal centimeters. 

* Staat de juiste maat niet aangegeven in de keuzelijst van het product dat je wilt kopen? Vermeld de juiste maat (aantal cm's) dan bij de opmerkingen, zodat wij het sieraad mooi passend kunnen maken. 

© 2020 - 2024 Flow Oils | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel