Amazoniet met toermalijn armband 8mm

Artikel 5 van 41
€ 15,95 (inclusief btw)

Deze lava-armband met 8mm kralen is samengesteld met amazoniet met toermalijn edelsteenkralen. Deze mooie kraal is een combinatie van 2 edelstenen, waarbij de werking van de losse edelstenen versterkt wordt. Deze armband is zeer geschikt voor balans en ter bescherming van negatieve energie/straling van buitenaf. 


Amazoniet
Balans en bescherming 

Amazoniet is een sterk beschermende steen tegen negatieve energieën en elektromagnetische straling (denk aan computer, telefoon, magnetron). 

Amazoniet brengt kalmte en balans. Zowel voor het fysieke lichaam (hersenen/zenuwstelsel) als het energetische lichaam. Zo kan Amazoniet de mannelijke/vrouwelijke energieën weer in balans brengen. 

Op emotioneel niveau verzacht deze steen trauma’s en heft het zorgen en angsten op. Ze verdrijft verdrijft negatieve energie en ergernis, helpt om beide kanten van een probleem/verschillende gezichtspunten te zien en brengt evenwicht in stemmingswisselingen. 

Let op: vermijd zoveel mogelijk directe aanraking met water.
 

Toermalijn
Energie, kracht, moed, geluk, welvaart, verbinding met de natuur

Toermalijn is er in veel verschillende kleuren. Afhankelijk van de kleur kan het toegepast worden bij het in balans brengen van diverse chakra’s. 
Daarnaast zorgt deze steen voor bescherming, reiniging en zet het negatieve energie om in positieve. 

Toermalijn kan ook helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen. Deze steen bevordert zelfvertrouwen en trekt inspiratie, mededogen, verdraagzaamheid en voorspoed aan en het vermindert blokkades, angst en het aannemen van slachtofferschap. 
 

© 2020 - 2024 Flow Oils | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel