Verzenden en retourneren
Over de verzending bij Flow Oils

Flow Oils verzend met bewustzijn voor de natuur. Artikelen bij Flow Oils worden met zorg en aandacht ingepakt, maar ook met het oog op behoud van de natuur. Dat houdt de volgende dingen in:  

  • Karton en papier is gerecycled. Dit kunt u zelf ook weer recyclen door dit afval te scheiden van het gewone afval en in te leveren tijdens inzamel momenten voor het papier. 
  • Visitekaartjes zijn bijvoorbeeld ook gemaakt van gerecycled papier. 
  • Luchtkussen plastic / bubbeltjes plastic is gerecycled of hergebruikt.

Verzendkosten

Nederland

Wij rekenen €3,95 voor verzending binnen Nederland. 

Met veel liefde en aandacht pakken wij alle bestellingen in. Medewerkers van Flow Oils bepalen of iets met brievenbuspost of pakketpost verstuurd kan worden. In het geval van pakketpost ontvangt u een track & trace code van onze verzendpartner.

Verzending boven €50,00 is gratis. 

België & Duitsland €6,-

Verzending boven €100,00 is gratis. 

Indien u ergens anders woont dan in Nederland, België of Duitsland kunt u contact met ons opnemen of kiezen voor de ‘EUropa’ optie.

Levertijd 

Wij streven ernaar om bestelde artikelen na ontvangst van betaling binnen 3 werkdagen te verzenden, indien voorradig. Wanneer het artikel niet voorradig is wordt er contact met je opgenomen en wordt de levertijd doorgegeven.

Inpakservice

De artikelen worden altijd feestelijk ingepakt! Heb je een cadeautje besteld en wil je dat het pakket op een ander adres wordt geleverd laat ons het bezorgadres weten via de mail of zet het in de opmerkingen bij je bestelling erbij. 

Retour 

Wanneer je niet tevreden bent met het ontvangen artikel dient u binnen 14 dagen contact op te nemen met Flow Oils. Wacht met het opsturen van de artikelen die je retour wilt sturen tot je een reactie hebt ontvangen. Actie artikelen en op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden. De verzendkosten en het verzendrisico voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. De kosten van retour artikelen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden in mindering gebracht op het retour bedrag. 

Het artikel mag opgestuurd worden naar: Flow Oils, Laagstraat 3, 5261LB Vught 

Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour teruggestort worden, mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen.

© 2020 - 2024 Flow Oils | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel