Flow Oils 

Flow Oils is opgezet door Zoë Faber vanuit haar liefde voor etherische oliën en edelstenen: de giften van moeder Aarde. 
De unieke combinatie van edelstenen met aromatherapie (m.n. door het maken van Flow Sieraden) was de start van Flow Oils. 
Inmiddels komen er bij Flow Oils verschillende dingen samen: 
Aromatherapie, edelstenen, massage, coaching en begeleiding. Alles met als uitgangspunt: meer Flow en Bliss in het leven! 

In het boek ‘In 10 stappen een vrij en gelukkig kind’ wordt Flow als volgt beschreven:  

“Flow is als een golf in beweging, stromend tussen jou en je omgeving. In het hier en nu waarbij levensenergie vrij stroomt.”  

 

Zoë aan het woord

"Ik ben Zoë, oprichter van Flow Oils. Als klein meisje speelde ik al graag met edelstenen en was ik veel buiten te vinden. Liefde voor de natuur zat er al vroeg in.

Vanuit mijn passie om samen met kinderen te ZIJN en hen te herinneren aan hun eigen essentie, ben ik als Holistisch Kindercoach mijn praktijk Zo in je Flow gestart in 2017. Aromatherapie en kindermassage zijn hierbij een basis van waaruit ik kinderen en gezinnen begeleid. 

In 2018 is het platform Bliss Vibration op mijn pad gekomen. Met veel plezier ben ik begeleider en bestuurslid binnen de Kids Academy. Daarnaast begeleid ik de Bliss Retraites met mijn lieve vriendinnen en collega’s Claire en Jesse.

Ik ben ervan overtuigd dat elk kind alle wijsheid al in zich heeft. Vanuit deze kijk samen met kinderen zijn en hen begeleiden in de reis van hun leven, dat is waar ik blij van word!

Flow Oils is de webwinkel waarbij alle (zelfgemaakte) producten en diensten van mij en de Bliss Vibration terug te vinden zijn. 
Ik hou ervan om iets unieks en persoonlijks te maken. Het is voor mij altijd een cadeautje als er een persoonlijke aanvraag voor een Flow Sieraad binnen komt! Met veel liefde ga ik hiermee aan de slag." 

Dit is wat anderen over Flow Oils zeggen

“Niets meer dan liefde voor Zoë en haar prachtige webshop!"

“Ik heb bij Zoë 2 mooie armbanden voor mijn dochters laten maken. Ze heeft er veel aandacht aan besteed en ook de tijd genomen om samen te kijken wat mijn wensen waren . Zo veel liefde steekt zij in haar werk en dat is voelbaar”

 

Bliss Vibration

Bliss Vibration is de richting binnen Flow Oils waarin de wens terugkomt, dat elk mens en elk gezin op aarde zich fijner voelt en zichzelf waardeert. Dat mensen zichzelf toestemming geven om van zichzelf te houden (een fijn gevoel/vibratie van binnen mogen ervaren) en daarnaast om het leven nog leuker te maken (naar Bliss). Dat iedereen keuzes mag maken, waardoor ieder meer geluk naar zichzelf toe kan trekken. Bliss Vibration biedt ervaringsrijke begeleiding voor het leven.

Kijk voor meer informatie op www.blissvibration.com

© 2020 - 2024 Flow Oils | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel