Mosagaat armband 6mm

Artikel 1 van 6
€ 14,95 (inclusief btw)

Mosagaat
Aarden, stabiliteit, balans, ontspanning en terug naar jezelf gaan

Mosagaat is een steen van succes en rijkdom en trekt overvloed aan. De zachte en voedende energie van deze steen kan helpen om lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand te brengen en bevordert hiermee stabiliteit en rust op al deze niveaus. Mosagaat is heel geschikt om bij je te dragen ter ondersteuning van herstel na ziekte, om tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust of om weer tot jezelf te komen. 

De steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern zien en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf. Oppervlakkigheden, vooroordelen en zaken die afleiden van de essentie vallen hierbij weg. De steen helpt angsten (bijvoorbeeld claustrofobie en faalangst), stress, nervositeit en zorgen loslaten, maakt optimistisch en helpt je ontspannen. Het is daarom een heel geschikte steen om te dragen tijdens examens. 

Fysiek kan Mosagaat ontstekingsremmend werken en een positieve werking hebben op de weerstand en het immuunsysteem, het lymfestelsel, hart en bloedvaten, de longen, koorts, griep en verkoudheid, (schimmel)infecties, hyperventilatie en stressgerelateerde klachten. Het dragen van de steen tijdens de zwangerschap heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus en de steen kan ondersteunen tijdens de bevalling.

 

Kinderarmbandje
Wil je deze armband voor een kind bestellen? Ook dat kan! 
Vermeld dit dan in het opmerkingen-veld incl. de polsmaat en/of de leeftijd van het kind. 

© 2020 - 2024 Flow Oils | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel