Vaderdag setje armbanden (vader-kind)

Artikel 1 van 41 Volgende
€ 26,90 € 22,50 (inclusief btw)

Nog op zoek naar een leuk voor Vaderdagcadeau? 
Deze armbanden-set bestaat uit 2 Flow-armbanden, met Lava en Versteend Hout

Matching armbanden: 1 voor papa en 1 voor zoon-/dochterlief.
Uiteraard worden deze op maat gemaakt (dus meet even de polsen op, of bijv. een armbandje die lekker zit), zodat de armbanden perfect zitten bij zowel de vader als het kind. 
 

Werking van de Lavasteen
Aarden, activeren, persoonlijke kracht en doorzettingsvermogen 

De lavasteen is een zeer aardende steen en uitermate geschikt voor hooggevoelige mensen. Het helpt je bij het stellen van je grenzen en beschermt je tegen prikkels. De lavasteen vergroot je wilskracht, geeft moed, maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft je doorzettingsvermogen om een project of plan af te ronden. Omdat lavasteen ook aardt en overtollige energie afvoert, vergroot het je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier. 

Door de poreuze structuur van de steen, wordt olie goed geabsorbeerd en is deze steen dus goed in te zetten voor aromatherapie.  
Druppel je favoriete geur op de lavasteen en de geur zal de gehele dag via de steen verspreid worden. 

 

Versteend hout 
Aarding, bescherming, geduld, veilig voelen en connectie met de natuur

Versteend hout werkt aardend, beschermend, ontspannend en stabiliserend. 
De zachte energie van deze steen beschermt tegen allerlei negatieve invloeden, schermt af en helpt je veilig en op je plek voelen in het hier en nu. Het is daarom een goede steen om te dragen tijdens het reizen of als je veel last hebt van heimwee.

Het helpt negatieve energie en negatieve emoties zoals angst, boosheid en verdriet afvoeren waardoor je je weerbaarder en sterker voelt. Het werkt kalmerend, maakt geduldig en beschermt tegen overprikkeling. Het werkt ondersteunend en beschermend bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid. Het helpt de effecten van wateraders verminderen, vermindert incarnatieproblemen en ondersteunt bij problemen waarvan de oorzaak in een vorig leven ligt. 

Fysiek heeft versteend hout een positieve werking op het skelet, de botten (en osteoporose), de rug, ADHD en hyperactiviteit.

© 2020 - 2023 Flow Oils | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel