Boek: In 10 stappen een vrij en gelukkig kind

Artikel 1 van 4
€ 17,50 (inclusief btw)

*** LET OP: Voer de code 'Bliss' in voor gratis verzending van dit boek! ***

In 10 stappen een vrij en gelukkig kind 
Oefen speels je vertrouwen en leef vanuit flow met je gezin


Samenvatting boek

Kies jij als bewuste ouder om het geluk van je kind op de eerste plaats te zetten? 
Heb jij het verlangen om je kind te begeleiden in vertrouwen vanuit je hart? Ervaar  je ondanks deze wens dat je in sommige situaties moeilijk in contact blijft vanuit flow? Lees dan dit boek. 

Zoë en Jesse herinneren jou als ouder aan de wijsheid van je eigen kind. Vooral bij kinderen van nu is het belangrijk diep vertrouwen te hebben dat alles al in hen aanwezig is. Dit boek gaat over de generatie na de nieuwetijdskinderen. Deze ‘Blisskinderen’ maken met hun hoge vibratie de weg van liefdesenergie voor ons vrij. Hiermee maken ze meer mensen blij, zodat die meer accepteren wat er in het leven naar hen toekomt; met andere woorden: Bliss! Hoe begeleid jij je kind hierbij? 

Met het unieke ‘levensbloemconcept’ reis je via levenswijsheden, spiritualiteit en bewustwording naar het versterken van jouw basisvertrouwen. De vele praktische tools in dit boek ondersteunen je om via de bron van tekort-trillingen naar overvloed te schakelen. Door dit met hartsverbinding in de praktijk te brengen, ontstaat er als vanzelf (nog meer) flow in jullie leven. 

”Het is heel knap hoe de auteurs de meest moderne methodieken en theorieën over persoonlijke groei vertaald hebben naar bewust ouderschap en daarmee naar een vrij en gelukkig kind. Dit is een boek dat je, met terugwerkende kracht, kado wil doen aan je ouders.”
- Peter Dalmeijer

 

© 2020 - 2024 Flow Oils | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel