Turkoois / Tijgeroog armband 8mm

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)

Deze lava-armband met 8mm kralen is samengesteld met Tijgeroog en Turkoois edelsteenkralen.

Tijgeroog
Moed, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, optimisme, geluk, voorspoed en balans.

Tijgeroog werkt beschermend en aardend en brengt harmonie en balans. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie. Hierdoor is het een goede steen om te dragen bij studie, examens en praktische projecten. Tijgeroog werkt ondersteunend bij angsten, fobieën, nachtmerries en overprikkeling. Fysiek werkt de steen stabiliserend, ontkrampend en pijnstillend. 

Het brengt yin en yang in evenwicht en het geeft energie aan het emotionele lichaam. Daarnaast kan Tijgeroog ondersteunend werken bij depressieve klachten, schizofrenie en persoonlijkheidsstoornissen.


Turkoois
Bescherming, geluk en balans

Turkoois - een zeer efficiënte genezer - biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam.
Turkoois werkt kalmerend en zorgt voor innerlijke rust. Ook werkt het vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingwisselingen, apathie en paniekaanvallen. 

Turkoois werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. 
Het bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. 

Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans. 

Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties.

© 2020 - 2023 Flow Oils | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel