Rozenkwarts armband 8mm

Vorige Artikel 13 van 21 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)

Deze lava-armband met 8mm kralen is samengesteld met Rozenkwarts edelsteenkralen en aangevuld met (925 sterling) zilveren kralen. 

Rozenkwarts
Liefde geven, liefde ontvangen en liefde aantrekken.

Rozenkwarts is de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Hierdoor helpt het van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent en vermindert het eenzaamheid. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies. Als rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust. 

Rozenkwarts heeft een positieve werking op het hart en de bloedvaten, hoge bloeddruk, brandwonden, borst, longen, vruchtbaarheidsproblemen, apathie, duizeligheid, verwarring, vergeetachtigheid, dementie, ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson en stressgerelateerde klachten en aandoeningen (zoals overspannenheid of burn-out). De steen is ook heel geschikt voor baby’s en kinderen.

© 2020 - 2023 Flow Oils | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel