Bergkristal (cloudy) + Amazoniet-toermalijn armband 8mm

Artikel 16 van 21
€ 14,95 (inclusief btw)

Deze lava-armband met 8mm kralen is samengesteld met 1 amazoniet met toermalijn kraal, ingesloten met 2 (cloudy) bergkristal edelsteenkralen en afgewerkt met (925 sterling) zilveren kralen. 
 

Amazoniet
Balans en bescherming 

Amazoniet is een sterk beschermende steen tegen negatieve energieën en elektromagnetische straling (denk aan computer, telefoon, magnetron). 

Amazoniet brengt kalmte en balans. Zowel voor het fysieke lichaam (hersenen/zenuwstelsel) als het energetische lichaam. Zo kan Amazoniet de mannelijke/vrouwelijke energieën weer in balans brengen. 

Op emotioneel niveau verzacht deze steen trauma’s en heft het zorgen en angsten op. Ze verdrijft verdrijft negatieve energie en ergernis, helpt om beide kanten van een probleem/verschillende gezichtspunten te zien en brengt evenwicht in stemmingswisselingen. 
 

Bergkristal
Genezing, reiniging, zuiver, harmonie, balans, en positieve affirmaties 

Bergkristal is een zuivere en neutrale steen, die bij uitstek geschikt is voor energetisch werk. Deze steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op. 

Omdat bergkristallen zo zuiver en neutraal zijn, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan deze ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. 

Mentaal gezien bevordert Bergkristal de concentratie, helder denken en helpt het om een neutrale en onpartijdige houden aan te nemen en om problemen op te lossen. 

 


 

© 2020 - 2024 Flow Oils | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel